xenos::bushcraft

Блог за бушкрафт, примитивни технологии и живот с Природата…

Малка ваканция

| 49 Comments

Ваканция
От днес блогът (и авторът му) излизат в кратка, неопределена по срок ваканция. В тези горещи летни дни работата е последното нещо, което преминава през главата на всеки човек. Аз не правя изключение и затова смятам също да си дам малка почивка.

През последните година и половина непрекъснато се стараех да намирам, подготвям, превеждам или пиша статии на най-различни теми от Оцеляването и Методите и уменията за живот сред Дивото. Това е задача, изискваща време и усилия, а те от своя страна водят до натрупването някаква умора.

В момента изпитвам началните симптоми на някаква, да го наречем, творческа криза. Може би това се забелязва и по удължаването на времето, през което публикувам нова статия. Явно имам нужда от малко почивка и презареждане.

За да не ви разочаровам, като ви карам да чакате нови статии все по-дълго време, смятам направо да обявя лятната ваканция на блога. По начални планове смятам следващия месец да не пиша нови неща. Е, може би ако се случи нещо интересно, или изпитам моментен прилив на енергия. 🙂

Утре заминавам за морето, а след това ще видим. Приятна ваканция и на тези, които смятат да направят същото. Пожелавам ви незабравими моменти сред Дивата природа!  Живот и здраве, ще се видим след около месец. 🙂

49 Comments

Коментарът ви е добре дошъл!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d bloggers like this: