xenos::bushcraft

Блог за бушкрафт, примитивни технологии и живот с Природата…

Фен Тениски „xenos::bushcraft“

| 20 Comments

Ето го и, както се изрази и един от членовете на форума: „първият официален мърчъндайзинг“ на блога, и форума към него – тениски и аксесоари с логото „xenos::bushcraft“! 😉

След продължили известно време уговорки с фирмата-производител на тениски и аксесоари с щампи по поръчка teniski.eu, успяхме да договорим изработка на такива с моя „бранд“, при това като гледам „на преференциални цени“! (Благодаря на windwarrior за удареното рамо в кореспонденцията! 😉 ).

Сега имаме собствена страница на сайта на фирмата, от където всеки може да си избере цвят и размер тениска, и да си я поръча. Тениските са „Fruit of the Loom“, качествени, и добре изглеждащи.

Засега сме се спряли на няколко „земни цвята“, и един по-ярък за мъжките фланелки, има черен дамски потник, и синя дамска фланелка. Всъщност дамите май са ни малко, и затова много не сме наблегнали на тая част. 🙂 За в бъдеще, предполагам, предлаганите цветове и артикули ще се увеличават. Всичко зависи от интереса.

Има дори чаша за любителите на сутрешно дълго кафе, или чай! 😉

Ето адресът на страницата, на която можете да направите своята поръчка!

Първо ще трябва да си направите регистрация (която отнема няколко минути), да си изберете желания цвят и размер тениски, след което да ги добавите в поръчката, и да я изпратите. Ето ориентировъчни размери на фланелките, ако се чудите кой точно размер е вашият:

Можете да се обадите на посочените телефони за контакт, за да потвърдите поръчката, но някои от вече поръчалите казаха, че дори да не го направите, ще ви се обадят, за да ви попитат.

Пратката се доставя с куриер, и е с наложен платеж (плащане на куриера).

За тези, които са от София, и имат време да се поразходят до фирмения магазин, може да си поръчат направо на място. Адреса е: София, ул. Средна гора 78

Вече дори има хора, които се „обзаведоха“ с такива тениски. Ето няколко снимки на първият от тях. 😉

Ако и вие сте „фен“, и бихте искали да имате нещо, което да показва по някакъв начин вашата причастност към всичко това – заповядайте! 😉

20 Comments

Коментарът ви е добре дошъл!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d bloggers like this: