xenos::bushcraft

Блог за бушкрафт, примитивни технологии и живот с Природата…

„Дивото зове“ – статия за бушкрафта в списание ТЕМА

| 3 Comments

Преди малко повечко от месец, аз и двама от най-активните потребители на блога и форума – Жоро и Black Wolf, помогнахме на Елица Димова (редактор в седмичното списание ТЕМА) да напише статия за бушкрафта – по света, и у нас. 🙂

Статията излезе в брой 28 (556) на списание „ТЕМА“ от 16 Юли 2012. Онлайн може да се прочете ето ТУК. На мен лично ми хареса резултата, а и всеобщото мнение е, че статията е добра и позитивна. Благодарим на Елица! 😉

Естествено, на няколко места могат да се забележат малки неточности, които са като цяло безобидни, и без особено значение. Отдаваме ги на вероятно възникнали недоразумения между нас и интервюиращия. 🙂 Но пак казвам – те не са от съществена значимост.

Тъй като статията вече е достъпна онлайн, а броят (от преди месец) отдавна е изчерпан, ще си позволя да кача в блога си архив със сканираните страници от списанието, за да я прочетат в оригинал и тези, които не са могли да си го купят. Можете да го изтеглите от тук:

Приятно четене! 😉

Ако този блог ви е харесал! Ако информацията в него ви е била полезна! Ако искате да изразите благодарността си, или да подпомогнете бъдещото му развитие! – Можете да натиснете този бутон, и да ме почерпите една бира с картофки! 😉 Благодаря ви!

3 Comments

  1. Статията е много хубава! Хареса ми. 😉

Коментарът ви е добре дошъл!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.