xenos::bushcraft

Блог за бушкрафт, примитивни технологии и живот с Природата…

Електронна книга „Полезни български растения“

| 17 Comments

plants_guide-ebook

Времената се менят, технологиите се модернизират. Понякога трябва да отдадем дължимото и на тях. Ето защо реших да пусна Наръчника „Полезни български растения“ и във формат за електронна книга.

Визуално разликите с формата за разпечатване са тия, че списъка със съдържанието е преместен в началото на книжката (за по-голямо удобство), и че всеки ред в него е активна връзка към страницата на конкретното растение – т.е. не ви се налага да прелиствате страница по страница до там, а да прескочите с едно кликване.

Освен това можете да използвате и други полезни функции на самото устройство-четец за електронни книга, като например промяна на размера на шрифта, неговия вид, разстояние между редове, търсене на конкретни думи, отбелязване на пасажи, добавяне на бележки и т.н.

Принципно съм се постарал да оптимизирам книжката за четците Kindle на Amazon, защото са най-популярните в момента, а и защото аз самия ползвам такъв. Мисля, че с тях няма да има проблеми. Ако нямате такъв четец, то пак имате варианти, защото има софтуер, който да си инсталирате за Windows, Mac, iPhone, iPad, Android, BlackBerry и т.н.

Изтегли наръчника...

Формати: MOBI, EPUB, FB2

*Забележка: От предложените формати съм тествал само .mobi! Останалите са създадени чрез конвертор, и не мога да гарантирам, че всичко при тях ще е наред!

Ако този блог ви е харесал! Ако информацията в него ви е била полезна! Ако искате да изразите благодарността си, или да подпомогнете бъдещото му развитие! – Можете да натиснете този бутон, и да ме почерпите една бира с картофки! 😉 Благодаря ви!

17 Comments

Коментарът ви е добре дошъл!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d bloggers like this: