xenos::bushcraft

Блог за бушкрафт, примитивни технологии и живот с Природата…

Цитати…

| 0 comments

saxton_popeТи, който ще ни последваш в света на Робин Худ, нека ти кажа, че това от което имаш най-голяма нужда, е силен копнеж и постоянство. Защото, ако се опитам да обясня как ние постигнахме в лова дори малкото, което имаме, бих заявил твърдо, че това е, защото сме се придържали към една идея, и сме били постоянни.По мое лично мнение, успехът трябва да се припише на факта, че бях заобиколен от добра компания, и опитвах отново и отново, въпреки неуспехите.

Всичко, което успяхме да постигнем, е напълно по възможностите на всеки авантюристичен младеж, независимо от възрастта му!

Нека боговете ни предоставят цялото пространство да носим надеждния си лък, да се скитаме по горските поляни, търсейки силуета на елен, да лежим в дълбоките треви на ливадите, да наблюдаваме полета на птиците, да вдишваме аромата на горящи листа и да хвърляме поглед нагоре към неописуемата красота на Луната. Нека те ни дадат сила да опъваме тетивата до бузата, стрелата до върха, и да освобождаваме летящият лъч до края на дните си!

На добър час, и стреляйте добре!

Д-р Сакстън Поуп
превод: Стоян Стоянов

Ако този блог ви е харесал! Ако информацията в него ви е била полезна! Ако искате да изразите благодарността си, или да подпомогнете бъдещото му развитие! – Можете да натиснете този бутон, и да ме почерпите една бира с картофки! 😉 Благодаря ви!

Коментарът ви е добре дошъл!

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d bloggers like this: